Milon

träningssystemet 

Tänk om du kunde styrketräna med ett garanterat resultat? Det är möjligt!

I träningssystemet Milon finns en automatiserad minnesfunktion, som styrs och hanteras med hjälp av ett smartcard. Med hjälp av kortet regleras automatiskt maskinens position och dess viktmagasin, individanpassat till varje användare. Det som gör Milon unikt är att Milon hjälper till att arbeta muskeln i både koncentrisk och excentrisk rörelse och höjer därför träningseffektiviteten med 40 procent!

Alla individuella inställningar och all träningshistorik lagras på ditt smartcard. Genom att positionerna i maskinen är förinställda och endast kan justeras av instruktör undviks vanliga skaderisker som t.ex. fel inställning av motstånd eller hävarmsinställningar. Som medlem behöver man inte utföra några justeringar vid varje maskinbyte, utan träningen kan påbörjas omgående, sätt bara i ditt smartcard och maskinen ställer automatiskt om till just dig!

På bara 17 min har du tränat hela kroppen. Träningen är både utmanande och tuff och Milons ledord är Enkelt-Säkert-Effektivt. Fördelarna med Milon är att det passar alla:
  • Det är garanterat säkert:
    Alla individuella inställningar och all träningshistorik lagras på ditt smartcard. Genom att positionerna i maskinen är förinställda och endast justeras av instruktör undviks vanliga skaderisker som t.ex. fel inställning av motstånd eller hävarmsinställningar.
  • Det är enkelt:
    Du behöver inte utföra några justeringar vid  maskinbyte, utan träningen kan påbörjas omgående, inga köer och väntan på maskiner.
  • Effektivt:
    Det elektroniskt styrda motståndet möjliggör en maximerad träningsform där maskinen hjälper till att arbeta muskeln i både koncentrisk och excentrisk rörelse och höjer därför träningseffektiviteten med 40 procent.