ÅRETS TRÄNINGSEVENT
25 MAJ 2024

B I L J E T T K Ö P  O C H  B O K N I N G   Ä R  N U  Ö P P E N

Detta ingår i biljettpriset:
Entré till EX HUDIKSVALL, delta i 5 klasser av de 40 klasser som erbjuds i schemat, en goodiebag, en matig lunchsallad med dryck och kaffe samt lunchunderhållning med Martin Stenmarck med pianist Rickard Nilsson och ”sidekick” Pär Johansson.

Visa schema 
Klassbeskrivning 1/3

Klassbeskrivning 2/3
Klassbeskrivning 3/3
Ring 0650-156 10 knappval #1 vid funderingar.”Det ska va roligt att träna” är ledorden för både FELICIA Fitness & Hudiksvalls Gym. 
Vi driver våra gruppträningsverksamheter med övertygelsen om att fysisk aktivitet som är rolig är  den som blir ett bestående inslag i vår vardag!

Med denna filosofi vill vi inspirera invånarna i Hudiksvall på årets roligaste träningsevent! Vi kallar det EX HUDIKSVALL (Exercise Hudiksvall), som går av stapeln den 25 maj 2024.Att motion, styrketräning och mindfulness är något som främjar vårt välmående är ett faktum som de allra flesta känner till. Ändå finns en stor tröskel för många att ta steget och komma igång med träning. Därför vill vi genom EX HUDIKSVALL visa på de stora fördelarna med gruppträning, både som en fantastisk aktivitet som resulterar i ett hälsosammare liv och som ett viktigt sammanhang som skapar möten mellan människor.Vi stärker banden med de vänner vi har och hittar dessutom nya vänner i de gemensamma 
aktiviteterna. Gruppträning ger helt enkelt enorma möjligheter till att må bra, både fysiskt och psykiskt.

På EX HUDIKSVALL har vi med oss ledande presentatörer inom gruppträning i Sverige. 
Dessutom dyker artisten Martin Stenmarck upp som ”special guest”! Schemat erbjuder 40 BOKNINGSBARA PASS och en GEMENSAM LUNCH MED UNDERHÅLLNING av Martin Stenmarck.

”Samarbete får Hudiksvall att växa” Initiativtagare Felicia Öjemark Wiik på FELICIA Fitness har länge drömt om att anordna ett inspirerande och lustfyllt träningsevent och tillsammans med Tomas Burefjord och Diana Andersson på Hudiksvalls gym förverkligas äntligen denna dröm! ”Tillsammans vill vi lyfta fram styrkan som finns i samarbetet. När vi hjälps åt blir vi starkare och klokare. Vi hoppas att detta kan inspirera fler aktörer i hela kommunen, då vi tror att just samarbete är nyckeln till att Hudiksvall växer.”

Köp din biljett, 995 kr
Boka klasser  (använd "listvyn" för att visa schema så är det enklare att boka)
Visa schema 
§Klassbeskrivning 1/3
Klassbeskrivning 2/3
Klassbeskrivning 3/3

Ring 0650-156 10 knappval #1 vid funderingar.

 


LUNCHEN SERVERAS I SAMARBETE MED: